sunnuntai 10. kesäkuuta 2012
Yrttipatongit
Aivan liian harvoin tulee tehtyä itse leipää, vaikka se suurta herkkua on vasta paistettuna. Kaupan yrtti- ja valkosipulipatongit on täytynyt kokonaan unohtaa herkutteluista niiden sisältämien voin vuoksi. En tiedä miksi aikaisemmin ei ole tullut kokeiltua patonkien voitelua itse paiston jälkeen, täyte oli kuitenkin helppo tehdä kasvisrasvaan.
Patongit on tehty rouheisella sämpyläjauhoilla. Kun patongit olivat kypsiä, annettiin niiden jäähtyä ennen halkaisua ja täytteen levittämistä. Täytteenä vain kasvismargariinia sekä yrttejä. Ensi kerralla voisi ennakoida ja hankkia kaappiin myös tuoreita yrttejä, nyt valitettavasti jouduin tyytymään maustehyllyn antimiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti