lauantai 5. kesäkuuta 2010

Itämainen porsaanliha

Niin helposti sitä tulee aina laitettua pastaa, että oli ihan kaivettava jokin riisi resepti esiin. En myöskään tahtonut käyttää broileria riisin kera, kun sekin on niin käytetty raaka-aine tässä taloudessa. Risellan sivuilta löytyikin sitten ohje porsaanlihavartaiden tekoon ja ohjetta hieman muuntelemalla tuli sitten tälläinen lopputulos.


600 g porsaan sisäfilettä

Itämainen kastike:
2rkl tomaattipyreetä
1dl soijakastiketta
4 rk lfariinisokeria
1 rkl inkivääriä
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl limen mehu
2 rkl öljyä

Lisäkesalaatti:
1 prk minimaisseja
100g sokeriherneitä
1 kpl porkkana
½ kpl limen mehu
1 kpl punainen paprika
1 kpl valkosipulinkynsi
1 tl inkivääriä
1 tl öljyä
1 tl sokeria

Lisää kastikeaineet kattilaan ja anna kiehua n. 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Ota sitten kattila pois liedeltä. Sekoita lisäkesalaatin aineet keskenään ja anna marinoitua n. 2 minuuttia.

Lihan voi joko valmistaa grillaamalla vartaissa tai paistamalla uunissa mureaksi. Meillä päädyttiin uunissa paistoon kun ei grilliä valitettavasti taloudesta löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti