Niin helposti sitä tulee aina laitettua pastaa, että oli ihan kaivettava jokin riisi resepti esiin. En myöskään tahtonut käyttää broileria riisin kera, kun sekin on niin käytetty raaka-aine tässä taloudessa. Risellan sivuilta löytyikin sitten ohje porsaanlihavartaiden tekoon ja ohjetta hieman muuntelemalla tuli sitten tälläinen lopputulos.
600 g porsaan sisäfilettä
Itämainen kastike:
2rkl tomaattipyreetä
1dl soijakastiketta
4 rk lfariinisokeria
1 rkl inkivääriä
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl limen mehu
2 rkl öljyä
Lisäkesalaatti:
1 prk minimaisseja
100g sokeriherneitä
1 kpl porkkana
½ kpl limen mehu
1 kpl punainen paprika
1 kpl valkosipulinkynsi
1 tl inkivääriä
1 tl öljyä
1 tl sokeria
Lisää kastikeaineet kattilaan ja anna kiehua n. 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Ota sitten kattila pois liedeltä. Sekoita lisäkesalaatin aineet keskenään ja anna marinoitua n. 2 minuuttia.
Lihan voi joko valmistaa grillaamalla vartaissa tai paistamalla uunissa mureaksi. Meillä päädyttiin uunissa paistoon kun ei grilliä valitettavasti taloudesta löydy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti