tiistai 3. marraskuuta 2009

Pesto-broileria

Kesästä asti on kaapissa pyörinyt Santa Marian Genovese pesto odottaen käyttöä. Lopulta pistinkin purkin jakoon ja jätin pienen määrän itselleni kokeiltavaksi. Pestosta olin aiemmin kuullut, mutta tuotteeseen en itse ollut tutustunut.
Leipään sekoitettuna se oli onnistunutta, vaikka aluksi vierastinkin peston hajua. Tänään olin päättäänyt tehdä kaapissa olevasta kanasta wokkia mutta koska kyseessäkin olikin kana fileet päätin kokeilla jo aiemmin Hellapoliisista löytämääni pesto-broileri reseptiä.




Hyvää tuli ja suosittelen!
Kerrankin kana ei kuivunut liikaa, kiitos paistopussin. (joka myös oli ensi kertaa kokeilussa tässä taloudessa)
Pastan kanssa kana olisi ehkä kaivannut hieman jotain kastiketta, ehkäpä siis ensi kerralla tarjolla kastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti