tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tomaatti-fetapasta

Koska kaikki aineet löytyivät kaapista valmiina, niin pitihän sitä kokeilla itelle kun lomaa päivää kotona yksinäni viettelin. Melko tomaattista, mutta hyvää.


Tästä ohjeesta annos 4:lle

1 sipuli
1 rkl öljyä
1 tlk tomaattimurskaa
½-1 vettä
1rkl hunaja
2 tl oreganoa
ripus mustapippuria
½ rasiaa kirsikkatomaatteja

Keitä pasta. Kuullota sipulit ja kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada kastikkeen joukkoon. Keitä pari minuuttia ja mausta hunajalla, oreganolla ja pippurilla.
Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja lisää sekaan valutetut feta-kuutiot ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti